BEELDEXPOSURE

BEELDEXPOSURE

INSPIRATIE - EDUCATIE - COMMUNICATIE

Je treft op deze blog foto's en vertelsel; geen nepnieuws hoe verwonderlijk de info soms ook is. Ik hoop dat je medeblogger wordt of dat je de blog regelmatig wilt bezoeken. Dat kan door mij even een mailtje te sturen voor een gratis abonnement op deze blog. Je kunt dan ook zelf artikelen of foto's plaatsen. Voel je welkom!

Mail naar info@beeldexposure.nl


Fotobiënnale HAAKSBERGEN

NIEUWSGeplaatst door Peter van Tuijl webmaster zo, januari 14, 2018 08:04:52

Ben je geïnteresseerd in fotografie en ga je regelmatig op pad met de camera? Grijp je kans en maak een bijzondere foto voor de derde editie van de Fotobiënnale Haaksbergen. Die wordt dit jaar (2018) gehouden van eind mei tot en met oktober en slingert door de dorpskern.

De organiserende Fotogroep Haaksbergen heeft besloten dit jaar een publieksgalerij in de Fotobiënnale op te nemen. Iedereen kan hiervoor foto’s inzenden. (Maximaal 3) De Fotogroep selecteert een aantal van de ingezonden foto’s voor de publieksgalerij. Deze publieksgalerij ( ± 60 foto’s) wordt ingericht aan het begin van de Stationsstraat, parallel aan het complex van de stichting Museum Buurtspoorweg(MBS). De Fotogroep Haaksbergen heeft van het MBS-bestuur toestemming om de publieksfoto’s te presenteren aan het hek tussen de watertoren aan de Frankenhuisrotonde en het verderop gelegen stationsgebouw van de MBS.

Iedereen die met zijn of haar foto wil meedingen naar een prominente plek aan het begin van de route van de Fotobiënnale 2018, kan de foto’s mailen naar fgh@fotogroephaaksbergen.nl

De sluitingsdatum is 30 maart.

De foto’s worden gepresenteerd op paneeltjes van 80 x 60 cm. De Fotogroep houdt zich het recht voor om inzendingen te gebruiken voor publicitaire doeleinden.  • Reacties(0)

Fill in only if you are not real

De volgende XHTML tags zijn toegestaan: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles en Javascript zijn niet toegestaan.